Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Genel amacı insanların binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal allıkır.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle müşterek henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga sebebi bucak kaybına içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

ölçünlü bir ivedili çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabil faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, Yangın çıkış kapısı istanbul uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna allıkınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay prosedür adımları umumiyetle şunları yürekerir:

Bu düzen genellikle ivedili bir durumda çabucak açılabilen son çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp mazi çekilebilmesini katkısızlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli dünya oluşturur.

Report this wiki page